Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kadar kabil.

Esbak yapılarda çatı dünyalarına çelik yahut yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni kuruluşlarda (meslek, kırmızıışmutaş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en yönlü fiyat politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini çıkarmak amacıyla kullanılan özel tasarımlı baplardır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir sertndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve yangın bapsı eklenmesi.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili perese çabucak kapının olanaklı olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapısı montajı temelli profesyonel şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta haza şekilde ortaya çıkan üründe yanlış bünyelmaması gereken bir konulemdir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıdem esrarın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Genellikle metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yek Kanatlı Yangın Kapıları; Yek kanatlı tasavvurıyla, dar mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak güvenli bir çıkış esenlar.

Bu nedenle daha güçlü bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye sağlamlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Bu merdivenler, Yangın kapısı istanbul fi yatı binaların dış cephesine veya iç mekanlarına monte edilebilir ve bir yangın durumunda hızlı ve güvenli bir şekilde kaçış esenlar.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page